onsdag 10 februari 2010

Dwight har slutat skaka, men är fortfarande lite orolig...

När det debatteras överkuldsättning i riksdagen ser det väldigt folktomt ut. Beatrice Ask är i vilket fall där och läser upp något hon krafsat ner i all hast. Även min nya idol och förebild Anti Avsan är där och pratar passionerat om saker han uppenbarligen inte vet något om. Båda pratar om balans, det är bra. Eller... det skulle kunna vara bra... För balans är eftersträvansvärt. I dagsläget är det helt klart inkassomaffian och deras intressen som väger tyngst.

Ask är väldigt skojig när hon rabblar upp några av dom tunga remissinstanser som kommer med invändningar mot en ny lagstiftning; Riksbanken, Finansinspektion, CSN, ja sedan orkar hon inte mer utan säger att "listan är väldigt lång". Tro fan det. Sen är hon lite rart naiv när hon säger att det ligger i allas intressen att folk ska kunna betala sina skulder. Hade hon en lite djupare insikt i hur saker och ting fungerar så skulle kanske även hon inse att det finns dom som lever gott på att folk är skuldsata under lång tid, helst livet ut...

Jag orkar inte mer, gör så att ni tar och lyssnar på Beatrice Ask & Egon Frid här istället. För att kunna göra det behöver ni något som kallas Real Player, en sådan är gratis och ni hittar den här.

Glöm inte bort att läsa boken om Anti Avsan, den hittar ni här.


Lite saker från Antis souvenirhylla




3 kommentarer:

  1. Bra att du slutat skaka. Om du vill, kan du få låna min hammare. Den kan ju vara bra att ha, ifall du träffar Anti Avsan och vill vara passionerad du också. En hammare kan även vara bra att bära omkring i självförsvarssyfte, med tanke på vad Anti har på souvenirhyllan.

    SvaraRadera
  2. Efter att du tipsat om boken, beställde vi den.

    Min fru läser just nu "Affären Anti Avsan"

    SvaraRadera
  3. Beatrik Ask kom inte mycket längre då det var bara två kvar.. bankerna och inkasso.. Roligt är att riksbanken och övriga nejsägare fick bakläxa av regeringen egen undersökning som menar att dem inte har något fakta för sina påstående. Men men idag så är allt fakta så länge det passar ens uppfattningar. Dessutom önskar jag att Egon Frid lästa på lite bättre då han tidigare har kommit med mycket fakta fel. Den ända som får min respekt när det avser kunskaper år Jan Erstborn

    Leffa Dirty

    SvaraRadera