fredag 12 mars 2010

Dwight anmäler sig till en tävling

Kollegan Ljuramannen utlyste tidigare idag en "Rondellhundstävling" och eftersom jag är lite av en tävlingsmänniska så anmäler jag mig härmed till den. Här är mitt bidrag;


En hund!

13 kommentarer:

  1. Ohh!!! Snyggäcklig, eller äckelsnygg, eller vad fan säger man?

    ..lite så som jag föreställt mig Odjuret ur Johannes Uppenbarelser i bibeln, alltså ett av dessa avgrundsdjur som nog ska dyka upp när undergången är nära förestånde *ryyyyser*

    Lyssna för övrigt på detta, jag tipsade precis johnny om den här spelningen. Johhny Winter och Jimi Hendrix. Need I explain?

    http://www.youtube.com/watch?v=-VOBWKUdYlo

    SvaraRadera
  2. Urtjusig!

    Nån konstvetare som kallde sig Ulrika gnällde på min hund, men den här kan inte ens hon klaga på! Eller vem vet...

    Egentligen undrar jag hur mycket den där Ulrika egetligen förstår sig på det lidande och alla djupa sår skapandet river upp i själen för oss aktiva bildkonstnärer.

    SvaraRadera
  3. Hörru "Jurramannen" Ulrika is everywhere även här..

    "Every breath you take and every move you make
    Every bond you break Every step you take, I'll be watching you.."

    Dwight har nu för övrigt hamnat på min "jag skall såga honom i bitar" lista. Jag tycker de små "accessoarhundarna" är ganska söta små "puppets". Nu har du för evigt förstört den bilden...

    Mannan, du hamnar också på en lista, en negativ sådan. Jag har en man i mitt liv. Som nöter tv:n med denna jävla Johnny Winters så fort han får en chans och Winters gnällande gitarr så jag blir TOKIG. Nu ska DU också börja! Duktig tekniskt ja ja visst visst men man vill ju lägga sig på järnvägsrälsen och vänta på slutet efter 3 år med Herr Winters! :( Dumma Mannan! :P

    SvaraRadera
  4. Kära Ulrika,

    det finns öronproppar på apoteket, och de är ganska billiga. Annars kan du alltid lägga tv:n på järnvägsrälsen istället ;)

    Mvh Mannan

    SvaraRadera
  5. Rondellhunden ovan är BRA konst, oavsett vad en del inskränkta och trångsynta människor påstår.

    Det HÄR är bra musik; http://www.youtube.com/watch?v=CdiDW6qyg1k&feature=related
    inget sånt där larv som Hendrix och Winter...

    Dwight

    SvaraRadera
  6. Jag tycker du uppnått en oerhört fin balans i motivet.

    MVH
    Robert

    SvaraRadera
  7. Ni är ju tokiga hela högen! Ja förutom Råbärt då. Han är otokig.
    För övrigt börjar jag tro att Dwight arbetar på verkställigheten. För den länken du la ut är väl från deras segeryra "företagsfest" där man på traditionellt vis firar årets utmätning? "Sångaren" är dock inhyrd och heter väl Månsson, C?

    Så går det och så blir det när man inte kan kontrollera sin glädje.

    Tror jag.

    Jurramannen håller jag fortsatt ett öga på...

    SvaraRadera
  8. Dwights bidrag tycker jag är fin och smakfull, han har konsten i sin själ, liksom rytmen i blodet. Likheterna med en kungspudel och en luspudel är slående.

    Ulrika däremot vet inte vad konst handlar om. Jag skrev visserligen själv att jag var missnöjd med mitt verk, men av helt andra orsaker än de Ulrika nämner på min blogg. Hon säger att min hund inte är söt, jag själv tycker, förresten nej, jag tycker inte, jag PÅSTÅR att hundkroppen är FÖR söt i förhållande till huvudet.

    Svarar kränkt på isinuerandet att det skulle finnas brister i mitt bildkonstnärliga uttryck: DURÅ!!! Äru så bra själv då????!!!

    SvaraRadera
  9. Ja, har Ulrika bidragit med någon hund till tävlingen? Hon kanske skulle göra det innan hon rackar ner på oss stackars seriösa, hårt arbetande, konstnärer som sällan eller aldrig får någon uppmuntran och än mindre något betalt för vår konst. Jag är besviken.

    Dwight

    SvaraRadera
  10. Johodå jag bidrar med en hund, arten är okänd och kallas "Påfhund". Hunden är målad i magiska färger, magiska färger som indikerar på hur pass hög begåvning den som tittar har. Ser man en hund är man oerhört begåvad, ser man ingen hund så är man en sk. fähund, har antagligen fört ett omoraliskt leverne och har med all sannolikhet stora skulder till Kronofogden. Fähundar kan inte se "Påfhunden" då dom inte får befläcka "Påfhunden" med sin illasinnade blick.

    Man kan, om man vill, köpa en kopia av Påfhunden, det kostar stora pengar men har du köpt den får du en egen förgylld stol att närvara vid alla Svensk Inkassos större tillställningar med. Jag tror att B. Ask har köpt en...

    Här är hunden:








    Visst är den fin? Det där *pekar uppåt* Det är RIKTIGA grejjer. Riktigt hantverk. Det ni hålls med är inget annat än bedrägeri, ni försöker lura i människor att man kan göra vad som helst och bara komma undan utan att göra rätt för sig. Så kan vi inte ha det! Göra en "hund" kalla det för "rondellhund" och så förvänta sig att vi andra ska ställa upp på det? Nä, det är tur att vi andra ser vad som är RÄTT och FEL. Rätt ska vara rätt och har man gjort en Rondellhund ska man minsann också stå sitt kast. Annars faller hela SAMHÄLLET ihop.

    Vi måste ha en BALANS i debatten. Skärp er! Fy skäms.
    //Ulrika

    SvaraRadera
  11. Jag skapade en fyllhund igår, får den vara med? Lite obalanserad i sin framtoning i dag, men jag tror den är en vinnare. Om det är ok så går jag och ställer mig och kräks i en rondell.

    MVH
    Robert

    SvaraRadera
  12. Råbert var alltså en "Dumhund" igår!?

    Så sällar jag mig till de besviknas skara.

    Ajabajja!

    SvaraRadera
  13. Nä, jag var konstnär. Drack Pina Colada gjorda på öl och utan det där vita, paraplyet stod i hallen. Allt för konsten.

    MVhick
    Robert

    SvaraRadera